Wat: Concrete handvatten hoe je als gemeenten/woningcorporaties bewoners structureel energie kunt laten besparen
Voor wie: Gemeenten en woningcorporaties die een plan moeten maken om bewoners op een effectieve manier energie te laten besparen, bijvoorbeeld in het kader van de Aanpak Energiearmoede
Wanneer: 24-11-2022
Tijd: 15:00 – 16:30 uur
Waar:
Online via Teams
Organisator:
Woonbond & Quintens
Prijs:
Gratis

Het projectteam Slimmer met je Energie vertelt tijdens dit webinar waarom het inzetten op inzicht in energieverbruik echt wat toevoegt bovenop kleine maatregelen zoals tochtstrips en radiatorfolie. Hoe een plan van aanpak eruit kan zien. En welke hulpmiddelen er vanuit Slimmer met je Energie beschikbaar zijn om snel als organisatie aan de slag te gaan. Ook komt Kelly Schwegler van Stichting !Woon in Amsterdam aan het woord die vanuit de praktijk kan vertellen hoe energiecoaches en bewoners omgaan met een energiedisplay en wat het voor hen oplevert.

We vertellen hoe de energiedisplay een zeer waardevolle toevoeging kan vormen in de mix van maatregelen die je inzet om bewoners op korte termijn te helpen. Verder leggen we uit hoe met behulp van de energiedisplay er verandering in het gedrag van de bewoner ontstaat.

Tijdens dit webinar bieden we dus concrete handvatten over hoe je je rol kunt pakken als gemeente/woningcorporatie om bewoners structureel te laten besparen.

~ De aanmeldingen zijn gesloten, de training is helaas al geweest ~