Voor corporatiemedewerkers, gemeenteambtenaren en andere geïnteresseerden organiseren we een online bijeenkomst over ervaringen met energiedisplays. In maart organiseerden we een middagbijeenkomst in Utrecht. Vanwege de reistijd konden niet alle geïnteresseerden daar naartoe komen. Daarom op verzoek deze online bijeenkomst met hetzelfde onderwerp en met andere sprekers.

Datum: dinsdag 25 juni
Tijd
: 10.00 – 11.30 uur
Locatie
: online in Teams
Kosten
: gratis
Aanmelden: meld je direct aan via Eventbrite

Programma

Tijdens het webinar vertellen we je graag meer over de inzet van energiedisplays om bewoners te helpen energie te besparen. We delen inzichten over de effectiviteit van het display. Jos Idema van samenwerkingsverband GeWOON groen uit Groningen (5 woningcorporaties) en Erik Vissers van huurdersbelangenvereniging Etten-Leur & Martien van Ham van energiecoöperatie VerduurSaam Etten-Leur delen hun ervaringen met de inzet van het energiedisplay. Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen.

Ervaringen inzet energiedisplays

Meer dan 50 woningcorporaties en gemeenten hebben inmiddels ervaring opgedaan met de installatie van energiedisplays bij bewoners en de uitleg en begeleiding daarbij. Een aantal van hen deelt ervaringen met de integratie van de inzet van energiedisplays in werkprocessen en aanpakken en met de opschaling van de inzet van energiedisplay.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in de ervaringen van deelnemers aan het project Slimmer met je energie of overweeg je energiedisplays in te zetten in je eigen aanpak? Meld je aan voor het webinar.